Parcours

Parcours

Zwemmen

 

Net zoals in 2014 gaat de zwemproef opnieuw door in de Ieperse Vesten, de start zal worden gegeven ter hoogte van de voetgangersbrug. De wisselzone wordt voorzien op het grasveld tegenover de parking van het zwembad in de Leopold III-laan te Ieper.

Parcours : Klik hier

 

Fietsen

 

De troeven van het fietsparcours blijven zonder twijfel het doorkruisen van de 'Salient', met passages langs Hill 62 en de Gasthuisbossen. Dit jaar werd er gekozen voor 1 grote ronde van 42km in plaats van 2 kleinere, dit om drukte op de kleinere wegen van her parcours te vermijden. Zowel voor gevorderde als voor recreatieve atleten vormt dit parcours een stevige uitdaging met enkele ferme kuitenbijters.

Parcours: Klik hier

GPX Bestand: Klik hier

 

Lopen

 

Het prachtige loopdecor rondom de Stadsvestingen met passage onder de Menenpoort maken het In Flanders Fields gevoel compleet en zorgen voor een stevige afsluiter van deze triathlon. Opgelet deelnemers die vorige jaren deelnamen: de looprondes worden in tegenovergestelde richting afgewerkt in vergelijking met de vorige jaren! Na 3 ronden van 3.35km bereik je de finish gelegen op de parking van het zwembad te Leopold III-laan 18, Ieper.

Parcours: Klik hier

 

Vragen:

Neem gerust contact op met een van de bestuursleden mocht je meer vragen hebben.

Contact : info@tdti.be