Nieuws

Deelnemers Sportics Triatlon Ieper worden verwend

Wie volgende zondag 15 september deelneemt aan de Sportics Triatlon Ieper, maakt dankzij onze hoofdsponsor Sportics kans op mooie prijzen. We sommen ze even voor je op.

 

HOKA ONE ONE

2 paar loopschoenen HOKA ONE ONE Clifton 6 (twv. € 160,- / paar) - 1x heer / 1x dame.

HOKA ONE ONE is op het event ook aanwezig met een stand, met de mogelijkheid om de loopschoenen van dit merk uit te testen. De schoenen kunnen zowel vóór de wedstrijd, tijdens de wedstrijd als na de wedstrijd getest worden. Men dient zich enkel aan te melden aan de stand van HOKA om de schoenen vrijblijvend eens te testen.

 

COMPRESSPORT

- 5 paar Compressport Full Socks (twv. € 45,- / paar)
- 5 paar Compressport R2v2 Compressie-tubes (twv. € 35,- / paar)

Compressport is op het event ook aanwezig met een stand waar vrijblijvende informatie kan gegeven worden rond compressie in het algemeen en hun producten specifiek. Juiste maatvoering wordt ter plaatse opgemeten en producten kunnen aangeschaft worden aan directe een korting van 10 %.

 

ZONE3

- 2x Zone3 zwemboei (twv. € 40,- / st.)
- 1x Zone3 badhanddoek (twv. € 28,-)

Op het event is er ook een uitverkoop van trisuits, wetsuits en triatlon-accessoires aan gunstige prijzen.

 

HIGH5

- 3x Hig5 Race Pack (twv. € 15,- / st.)

High5 voorziet ook tijdens en na de wedstrijd de nodige bevoorrading.
Producten van High5 kunnen ook aangeschaft worden aan de stand van Sportics.

 

 

Alle bovenstaande aanwezige partners en weggeschonken tombola-prijzen zijn een samenwerking tussen Sportics en de aanwezige merken.
Er wordt maar liefst voor meer dan € 875,- aan prijzen weggeschonken op het event.

De winnaars van de tombola-prijzen zullen geafficheerd worden aan de aanwezig standjes op het event.  De gewonnen prijzen kunnen ter plaatse meegenomen worden of later in de winkel van Sportics indien (correcte maat) niet voorradig is op het event zelf.
Alle aangeboden producten kunnen gekocht worden met een directe korting van 10 %.  Voor alle kopende klanten is er ook een Bahamontes-magazine twv. € 10,- voorzien.

Betalen ter plaatse kan zowel cash als met Bancontact.


Wetsuits huren voor het event kan door contact op te nemen met Sportics (info@sportics.be of 056/420 772).  Gehuurde wetsuits kunnen na de wedstrijd afgegeven worden aan de stand van Sportics.

 

 

terug
image description